HomeΚΡΗΤΗΙατρικός εξοπλισμός για την Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Ιατρικός εξοπλισμός για την Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Σημαντική δωρεά από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την περασμένη Παρασκευή 25/11/2016 ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο – Candia παρέδωσε ένα μεγάλο αριθμό σε Ιατρικά είδη – Εξοπλισμό, στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ εκπληρώνοντας τον στόχο της Ροταριανής χρονιάς 2015-2016.

Στην τελετή παράδοσης & παραλαβής παρευρέθηκαν αξιωματούχοι του ομίλου καθώς και πολλά μέλη του. Ο πρόεδρος ροτ. Χρονιάς 2015 – 2016 Νίκος Φλυτζανής στον σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στα εξής:

«Εμείς οι Ροταριανοί, υπηρετούμε την τοπική κοινωνία η οποία έχει μοναδικές ανησυχίες και ανάγκες. Συνεχώς προσαρμόζουμε και βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρινόμαστε σ’ αυτές τις ανάγκες, αναλαμβάνοντας να φέρουμε εις πέρας ένα ευρύ φάσμα σχεδίων προσφορά υπηρεσιών. Για τη χρονιά 2015 – 2016 επιλέξαμε και επικεντρώσαμε τις προσπάθειες μας στους παρακάτω ροταριασμούς στόχους:

  • Πρόληψη και θεραπεία ασθενειών, καθώς και
  • Στην υγεία της μητέρας και του παιδιού

Ο ιατρικός εξοπλισμός που παραδίδουμε σήμερα, αποτελείται από αρκετά μηχανήματα που γνωρίζαμε ότι τα είχε ανάγκη η Παιδιατρική Κλινική και η αγορά τους σίγουρα θα βοηθήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ.

Η δωρεά του ομίλου μας, είναι αποτέλεσμα πολλών εκδηλώσεων και δράσεων που έγιναν, όχι μόνο το 2015 – 2016 αλλά και σε προγενέστερα χρόνια και ιδιαίτερα στη ροταριανή χρονιά 2013 – 2014 επί προεδρίας Μαρίας Αρχοντουλάκη. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη χορηγό εταιρεία Euromedical και την κ. Σοφία Καναβάκη για την αμέριστη αρωγή της στην ολοκλήρωση του στόχου μας».

Παρόντες στην τελετή παράδοσης από το ΠΑΓΝΗ ήταν ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Τασσόπουλος, ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο διευθυντής της Μονάδας Παίδων Γιώργος Μπριασούλης, ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Καπετανάκης, η διευθύντρια Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Πηνελόπη Ντζιλέπη, ο τομεάρχης παιδιατρικού τομέα Φωτεινή Βερυκοκίδου, η προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής Αδαμαντία Ζουλομιτάκη, και η αναπληρώτρια προϊσταμένη Παρασκευή Μωραϊτάκη, όπως επίσης οι παιδίατροι και οι νοσηλεύτριες της Παιδιατρικής Κλινικής.

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και ο διευθυντής της Μονάδας Παίδων, ευχαρίστησαν τον Όμιλο για τη σημαντική αυτή δωρεά και τόνισαν, ο καθένας από τη μεριά του, πόσο πολύ θα αναβαθμιστούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες στην Παιδιατρική Κλινική από τον εξοπλισμό που παρέλαβαν.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής και ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση