HomeΚΡΗΤΗΘρήνος και οργή για τον θάνατο του 69χρονου – Ήταν μέλος μεγάλης οικογένειας της Κρήτης

Θρήνος και οργή για τον θάνατο του 69χρονου – Ήταν μέλος μεγάλης οικογένειας της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεταμένη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί πολλά μέλη της οικογένειας του 69χρονου άνδρα, ο οποίος αργά σήμερα το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Ο 69χρονος είχε εμπλακεί στην αιματηρή συμπλοκή στις Πατσίδες με έναν 65χρονο άνδρα, η οποία με τον θάνατό του πήρε δραματική τροπή.

Οι δύο άνδρες, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, συνεπλάκησαν μεταξύ τους πιθανότατα για παλαιές οικονομικές διαφορές, με αποτέλεσμα να αλληλομαχαιρωθούν. Κι ενώ τα τραύματα του 65χρονου που επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν ενέπνεαν στους γιατρούς ανησυχία, η κατάσταση της υγείας του 69χρονου είχε χαρακτηριστεί εξ αρχής ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού έφερε σοβαρά τραύματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα, το πρόσωπα, τα άνω άκρα.

Μάλιστα, το πρωί υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση και είχε μεταφερθεί στη ΜΕΘ όπου παρέμενε σε καταστολή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ωστόσο, ο οργανισμός του δεν άντεξε κυρίως λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας που είχαν προκαλέσει τα τραύματά του, με αποτέλεσμα γύρω στις 7 το απόγευμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σπαραγμό αλλά και οργή στους συγγενείς του που από την πρώτη στιγμή βρίσκονταν στο νοσοκομείο, περιμένοντας νέα για την εξέλιξη της υγείας του. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο άτυχος 69χρονος προέρχεται από μεγάλη και γνωστή οικογένεια της Κρήτης.

Η τραγική εξέλιξη στην αιματηρή συμπλοκή, όπως είναι ευνόητο προσδίδει πλέον άλλη διάσταση στην αστυνομική και νομική διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση