HomeΣΠΟΡ«Η Stoiximan.gr θέλει τον ΟΦΗ στην Super League και ξανά στην Ευρώπη»

«Η Stoiximan.gr θέλει τον ΟΦΗ στην Super League και ξανά στην Ευρώπη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Stoiximan.gr θα είναι χορηγός στην φανέλατης ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τα επόμενα δυο χρόνια και ο διευθυντής επικοινωνίας και marketing της Stoiximan.gr Πάνος Κωνσταντόπουλος  ανέφερε σε δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ότι στόχος είναι να βοηθηθεί ο ΟΦΗ και να επιστρέψει εκεί που ανήκει στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και να διεκδικεί ξανά Ευρωπαική έξοδο.

Μερικά σημεία απο τις αναφορές του Πάνου Κωσταντόπουλου στον Athleticradio 104.2:

Για την συνεργασία της Stoiximan με τον ΟΦΗ: «Ομάδα που στοχεύει την κορυφή, σίγουρα έχει σχέση με εμάς, γιατί και εμείς στοχεύουμε στην κορυφή. Η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ είναι για να τον  βοηθήσουμε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Σούπερ Λιγκ και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη που λόγω ηλικίας τις νοσταλγώ και έχω ζήσει αυτές τις στιγμές γιατί έχω και Κρητικές ρίζες, οπότε καταλαβαίνετε πως υπάρχει ένα δέσιμο παραπάνω».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία: «Όταν έγινε η προσέγγιση, έβαλαν πολλοί άνθρωποι το λιθαράκι τους για να γίνει αυτή η συνεργασία. Και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας».

Για το πως αντιμετώπιζει η Stoiximan.gr  την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου του ΟΦΗ στην εκδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας: «Το περίμενα. Αυτός είναι ο λαός του ΟΦΗ και για άλλη μια φορά το απέδειξε ότι είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος της συμφωνίας. Πέρα από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στοχεύει ψηλά, ο κόσμος του είναι ένας παράγοντας που μας επηρέασε σημαντικά. Το ξαναλέω, αυτός είναι ο λαός του ΟΦΗ, αυτήν την αντίδραση περίμενα».

Για το τι ανταπόδοση περιμένει η Stoiximan.gr  από τη συνεργασία με τον ΟΦΗ: «Είναι και ένα μέρος της ανταποδοτικότητας. Όταν μια εταιρεία στηρίζει μια ομάδα, οι φίλαθλοι οφείλουν να στηρίζουν τις εταιρείες που στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Εμείς ζητάμε από τους φιλάθλους να μας δοκιμάσουν ως εταιρεία και πιστεύω ότι αυτό το στοίχημα θα το κερδίσει η εταιρεία μας. Δεν ζητάμε χάρη, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας».

Στην φωτογραφία ο διευθυντής επικοινωνίας και marketing της Stoiximan.gr Πάνος Κωσταντόπουλος, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, στην επίσημη παρουσίαση του ΟΦΗ 2016-17.

Διαφήμιση
Διαφήμιση