HomeΣΠΟΡBe Active: Το Ηράκλειο γέμισε νιάτα και ενέργεια

Be Active: Το Ηράκλειο γέμισε νιάτα και ενέργεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο και το λιμάνι Ηρακλείου, γέμισαν νιάτα, χαρά, ενέργεια! Το σύνθημα της Ευρώπης BE ACTIVE,(ΜΕΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ),στον αθλητισμό, ενέπνευσε τα νιάτα της πόλης μας που για δεύτερη χρονιά  φέτος, πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις. Η Μαρία Καλουδιώτη, εκ μέρους της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής, ενθουσιασμένη, δήλωσε «κάθε χρόνο πιο δυνατά, κάθε χρόνο καλύτερα. Φέτος από το λιμάνι μέχρι τη Λότζια τα νιάτα απέδειξαν πως η πολιτεία έχει ανάγκη, αυτά τα ενεργά άτομα και αυτόν τον αθλητισμό. Τον αθλητισμό που γεμίζει τον άνθρωπο χαρά και τον παροτρύνει να μην σταματά εφ’ όρου ζωής. Κάθε χρόνο μέσα από άλλα – διαφορετικά αθλήματα, δίνουμε κίνητρο στη νεολαία».

Στη σχετική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής επισημαίνεται:

«Συμμετείχαν και ευχαριστούμε θερμά:

  • τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Ηρακλείου και την προπονήτρια κα Παπαδάκη Όλγα για τις όμορφες στιγμές στο λιμάνι
  • τον ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ για την ποδηλασία και τις επιδείξεις με προπονητή τον ομοσπονδιακό κο Κεφαλάκη Στέλιο,
  • τον Παγκρήτιο σκοπευτικό σύλλογο και την ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ, για την επίδειξη σκοποβολής και τοξοβολίας, με επικεφαλής τον προπονητή Ανταλκίδα Μαρκογιαννάκη, και  τον Παύλο Σταματόπουλο,
  • τα σωματεία βόλεϊ ΑΘΛΕΣΗ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και τους προπονητές τους Νίκη Μανωλάκη, Γιούλη Παρασκάκη, Νίνα Κατερίνη, Ρομπέρτο Κυρίτση, αλλά ιδιαιτέρως τον Μανόλη Μανωλάκη ομοσπονδιακό προπονητή του βόλεϊ, που μαζί με τον κ. Κεφαλάκη μας μετέφεραν την πρόσφατη εμπειρία τους από το Μπάρι της Ιταλίας (όπου μετείχαν σε ανάλογο πρόγραμμα της Περιφερειακής εκπαίδευσης Κρήτης),για το στήσιμο του εγχειρήματος .
  • τη Ρενή Παπαδάκη -Πλουμίδου που με τη ζωντάνια της έκανε την πλατεία να αθληθεί σε ρυθμούς Αερόμπικ,

Τέλος ευχαριστούμε το Καλλιτεχνικό σχολείο Ηρακλείου και τις καθηγήτριες του, Σάνα Σαρρή και Μαρία Χελιδώνη για τη δραματοποίση στίχων του Πίνδαρου που αφορούσαν τους Ολυμπιακούς αγώνες, δρώμενο που διαφοροποίησε τις εκδηλώσεις μας και έδωσε το στίγμα του πολιτισμός = αθλητισμός».

Διαφήμιση
Διαφήμιση