HomeΣΠΟΡΟλυμπιακός – ΑΠΟΕΛ 0-1

Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ήττα με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η ομάδα της Κύπρου σκόραρε στο 10’ με τον Σωτηρίου και έφτασε στη νίκη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν τρία δοκάρια

.Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος, όταν στο 6’ ο Σεμπά μπήκε στην περιοχή και σούταρε, όμως ο Βάτερμαν απέκρουσε σε κόρνερ. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πιο αποτελεσματικός και στο 10’ πέτυχε το γκολ που του χάρισε τη νίκη. Ο Μιλάνοφ έτη σέντρα και ο Σωτηρίου πρόλαβε στον αέρα τον Λεάλι και σκόραρε.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 19’ ο Ντε Λα Μπέγια ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ σε νέα δύσκολη επέμβαση και στη συνέχεια ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 22′ απείλησε ο Μάριν τους Κύπριους, ενώ έξι λεπτά μετά ο Φορτούνης σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Καρλάο πρόλαβε να βάλει την κόντρα. Ο ΑΠΟΕΛ είχε μία καλή στιγμή με τον Βάντερ στο 30’, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μάριν να δημιουργεί κινδύνους στο 41’ και το 43’.

Στο 48’ ο Σεμπά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 66’ δοκάρι από την απομάκρυνση του Μερκή είχε και ο Ιντέγε. Σημαντική ευκαιρία έχασε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ο Ελιουνούσι, ενώ στο 85’ τελική «έγραψε» και ο Καρντόσο.

Το ματς ολοκληρώθηκε με 1-0 και τον ΑΠΟΕΛ νικητή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κίτρινες κάρτες: Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Μάριν – Σωτηρίου, Εφραίμ

Ολυμπιακός:
Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς (79′ Μάρτινς), Σεμπά, Φορτούνης (64′ Ελγιουνούσι), Μάριν (78′ Καρντόσο), Ιντέγε.

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (65′ Αρτυματάς), Γιαννιώτας (82′ Αστίθ), Βάντερ (68′ Εφραίμ), Σωτηρίου.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου η Αστάνα έμεινε στο 0-0 με την Γιουνγκ Μπόις.

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου

ΑΠΟΕΛ 6 (3-1)
Ολυμπιακός 3 (1-1)
Αστάνα 1 (1-2)
Γιουνγκ Μπόις 1 (0-1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση