HomeΣΠΟΡΠαναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ζευγάρωσε τις νίκες του στη Super League, μετά τη νίκη στη Βοιωτία επί του Λεβαδειακού. Στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική ο Σουηδός φορ σκόραρε στο 38’ και το 76’, ενώ στο 54’ σέρβιρε το γκολ για τον Λουντ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 22’ όταν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Πασχαλάκης.

Ο Παναθηναϊκός, που ξεκίνησε το παιχνίδι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δεν φάνηκε στην αρχή του αγώνα απειλητικός, ωστόσο στάθηκε τυχερός, καθώς ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Πασχαλάκης στο 22’ έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι πέρασε στο γήπεδο του Λούκας Βιγιαφάνιες και έκανε πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ανοίγουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί στο 38’ ο Μάρκους Μπεργκ με κεφαλιά νίκησε τον Περιστερίδη και πέτυχε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σουηδός φορ είχε δοκάρι, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ακολούθησαν οι ευκαιρίες από τους Λέτο και Μπεργκ.

Το ματς τελείωσε στην ουσία στο 54’. Ο Μπεργκ με σέντρα βρήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ τον Λουντ, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 2-0. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα των Ιωαννίνων αναγκάστηκε να παίξει με εννέα παίκτης από το 69’ καθώς ο Ακόστα τραυματίστηκε και ο Πετράκης είχε χρησιμοποιήσει και τις τρεις αλλαγές.

Ο επίλογος γράφτηκε με τους «πράσινους» να σκοράρουν ακόμα δύο φορές. Στο 76’ ο Μπεργκ σκόραρε με πλασέ, ενώ στο 88’ ο Λέτο έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0
Γκολ:
38′, 76′ Μπεργκ, 54′ Λουντ, 88′ Λέτο
41′ δοκάρι ο Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες: Κουλιμπαλί, Μολέντο – Μπέριος

Κόκκινες κάρτες:
22′ Πασχαλάκης

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Κουλιμπαλί, Ιβανόφ (34′ Βιγιαφάνιες), Σάμπα, Μολέντο, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ (57′ Εμποκού), Μπεργκ (79′ Ρινάλντι), Λέτο.

ΠΑΣ Γιάννινα:
Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μπέριος, Κούτρης (62′ Ζάιρο), Σκόνδρας, Γιάκος (46′ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Ναδάλες, Κοζορώνης, Μαμπουλού (26′ Περιστερίδης), Κόντε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση