HomeΚΡΗΤΗΣε κλίμα οδύνης το ύστατο χαίρε στον Κωστή Αλεβιζάκη

Σε κλίμα οδύνης το ύστατο χαίρε στον Κωστή Αλεβιζάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι ου 43χρονου Κωστή Αλεβιζάκη, το ξαφνικό τέλος που του επιφύλασσε η μοίρα και μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν το πρωί στη γενέτειρα του τη Γαλιά, τον άτυχο πατέρα που άφησε ορφανά πίσω του δύο μικρά παιδιά.

Ο 43χρονος Κωστής Αλεβιζάκης, ένα ιδιαίτερα δραστήριο άτομο, γνωστό στη Μεσαρά για τις εθελοντικές του ευαισθησίες, την έντονη παρουσία του στο τοπικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, «έφυγε» ξαφνικά χθες το πρωί, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα σκαλοπάτια του σπιτιού του.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλλη στις 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γαλιάς και στη συνέχεια η ταφή ακολούθησε στο Κοιμητήριο των Πιτσιδίων.

Ο θάνατος προήλθε πιθανότατα μετά από καρδιακή ανακοπή. Το άψυχο σώμα του βρήκε η ίδια η σύζυγός του στα σκαλοπάτια του σπιτιού τους, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τους συναδέλφους του το πρωί της Πέμπτης ότι είχε καθυστερήσει να φτάσει στη δουλειά του.

Ανήσυχη η σύζυγος του Αλεβιζάκη έτρεξε στην πόρτα για να τον ψάξει, ωστόσο βγαίνοντας έξω τον είδε πεσμένο στα σκαλοπάτια. Μολονότι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, οι προσπάθειες των γιατρών δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο άτυχος 43χρονος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση