HomeΚΡΗΤΗΕπαγγελματίας … στις κλοπές 18χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα

Επαγγελματίας … στις κλοπές 18χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλούσια δράση είχε ένας 18χρονος από την Αλβανία, ο οποίος μέσα σε ένα μόνο μήνα, τον περασμένο Ιούλιο, είχε «ρημάξει» σπίτια και ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Με τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου, και την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε μπόρεσαν να εξιχνιάσουν 8 διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών, στις οποίες κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο 18χρονος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Επίσης, σε βάρος του ίδιου νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος είχε αρπάξει από σπίτια και δωμάτια ξενοδοχείων χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, ξίφος συνολικού μήκους 51 εκατοστών, κοσμήματα (ρολόγια χειρός, αλυσίδα λαιμού, σταυρός κ.α.), ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, πορτοφόλια και γυαλιά ηλίου.

Ένα μέρος από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του 18χρονου αναγνωρίστηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση