HomeHL-TOPΣυμμορία τριών ανηλίκων λήστευε ανήλικους

Συμμορία τριών ανηλίκων λήστευε ανήλικους

Στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια… συμμορία τριών ανηλίκων κρύβεται πίσω από ληστείες σε ανήλικους στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν πριν από αρκετό καιρό όταν έφτασε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου η δράση των τριών ατόμων.

Αφού συνέλεξαν αρκετά στοιχεία και μετά από κατάλληλη αξιοποίησή τους οι αρχές εξιχνίασαν τέσσερις υποθέσεις ληστειών (3 τετελεσμένες και μία απόπειρα) οι οποίες έγιναν σε ανήλικους πεζούς  στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο 17χρονοι από την Αλβανία και ένας 15χρονος και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση οι ανήλικοι δράστες από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 02.03.2024 έως και την 09.03.2024, κινούμενοι πεζοί στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου την… έπεφταν σε παρέες πεζών ανηλίκων κατά τις οποίες με την άσκηση ή και την απειλή άσκησης σωματικής βίας και με την απλή κατοχή μαχαιριού το οποίο απλά έφεραν σε ζώνη παντελονιού, τους τρομοκρατούσαν να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν.

Οι τρεις ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα πρωινές ώρες ενώ την ίδια ώρα συνελήφθησαν ακόμα τρία άτομα ως κηδεμόνες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση