HomeΚΡΗΤΗΜε τον πρόεδρο του ΟΛΗ για το Poseidon 2 συναντήθηκε ο Β. Λαμπρινός

Με τον πρόεδρο του ΟΛΗ για το Poseidon 2 συναντήθηκε ο Β. Λαμπρινός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλιππή συναντήθηκε σήμερα στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Poseidon 2, στο οποίο συμμετέχει και το Λιμάνι του Ηρακλείου με μόνο στόχο τη διερεύνηση δυνατότητας χωροθέτησης εγκατάστασης υγροποιημένου φυσικού αερίου για τον εφοδιασμό πλοίων ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 3 κράτη και 6 λιμάνια, πρόκειται για  τη Βενετία (Ιταλία), την Ηγουμενίτσα, την Πάτρα, τον Πειραιά, το Ηράκλειο και τη Λεμεσό (Κύπρο).

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος που «βλέπει» στο μέλλον όχι μόνο πιο οικονομική αλλά και πιο φιλική προς το περιβάλλον τη θαλάσσια μετακίνηση, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου προχώρησε στη διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων, οι οποίες και ολοκληρώνονται σήμερα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετέχουν εκπρόσωποι ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου), εκπρόσωποι των Loyd,s , και εκπρόσωποι τεχνικών και ναυτιλιακών εταιριών.

Στη σημερινή συνάντηση τον κ. Φιλιππή συνόδευαν ο εκπρόσωπος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου κ. Γιώργος Πολυχρονίου και η εκπρόσωπος των Loyd,s κ. Αποστολοπούλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση