HomeΚΡΗΤΗΜε νεανικές φωνές…”πλημμύρισε” το Πάρκο Γεωργιάδη

Με νεανικές φωνές…”πλημμύρισε” το Πάρκο Γεωργιάδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι διήμερες θεματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου.

Η προσέλευση μαθητών και κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το πρόγραμμα πλούσιο και ζωντανό κράτησε πάνω από πέντε ώρες.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με εικαστικές δημιουργίες των μικρών μαθητών υπό την επίβλεψη της κ. Γκλεζάκου.

Παράλληλα το μουσικό συγκρότημα του 8ου ΓΕΛ άρχισε να ανεβάζει το κέφι. Ακολούθησε η πιο όμορφη στιγμή του διήμερου με την χορωδία των παιδιών της ‘Ροδαυγής’, του συλλόγου γονέων παιδιών με νοητική υστέρηση.

Έπειτα ανέβηκε η καταπληκτική παράσταση ‘Μάθημα Ιστορίας’ από μαθητές διαφόρων σχολείων με τη σκηνοθεσία της κ. Μπικάκη.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η παρουσίαση, από την πρόεδρο της Ένωσης Κατερίνα Μαυράκη, των θέσεων για το τι προσφέρει το σχολείο στην επαγγελματική προοπτική των νέων. Τονίστηκε η απόφαση μας να αγωνιστούμε για μια ζωή με όλα τα δικαιώματα που αξίζουν στα παιδιά μας.

Γνωρίσανε οι νεότεροι τον μεγάλο δάσκαλο και παιδαγωγό Δημήτρη Γληνό μέσα από την παρουσίαση του κ. Σαραντόπουλου.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με δύο ακόμη συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα. Κυριολεκτικά το πάρκο πλημμύρισε με κρητικές μελωδίες. Ήταν τόσο το μεράκι των παιδιών που έπαιζαν και ακόμη μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός αυτών που παρακολουθούσαν και χόρευαν, που οι ώρες δεν μας χώρεσαν. Το πρόγραμμα ξεπέρασε τα μεσάνυχτα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση