HomeΚΟΣΜΟΣΜαχαίρωσε τις δύο κόρες της για να εκδικηθεί τον πρώην της

Μαχαίρωσε τις δύο κόρες της για να εκδικηθεί τον πρώην της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απίστευτη δίκη διεξάγεται αυτές τις μέρες στην πόλη Μπράντφορντ της Βόρειας Αγγλίας. Μητέρα κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις δύο κορούλες της 3,5 ετών και 17 μηνών αντίστοιχα. Η εξήγηση που έδωσε στο δικαστήριο ήταν ότι σκότωσε τα παιδιά της γιατί ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην και πατέρα των άτυχων κοριτσιών.

Η 24χρονη Samira Lupidi από την Ιταλία γνώρισε τον άνδρα με τον οποίο έκανε τα παιδιά μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών στο Ιντερνετ. Οι δύο τους συναντήθηκαν όταν ο Weaver πήγε στην Ιταλία να δει τη γιαγιά του. Αμέσως ερωτεύτηκαν και η Samira μετακόμισε μαζί του στην Αγγλία.

Το 2012 γεννήθηκε η κόρη τους Evelyn και το 2014 η Jasmine. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά για το ζευγάρι αλλά η Samira σύμφωνα με τον Weaver άλλαξε συμπεριφορά. Τον Νοέμβριο του 2015 και μετά από πολλούς καυγάδες ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα παιδιά και να τα οδηγήσει σε ασφαλέστερο σπίτι.

Η απόφασή του αυτή εξόργισε την Lupidi η οποία όπως είπε στο δικαστήριο για να τον εκδικηθεί σκότωσε τα παιδιά της. Τα δύο άτυχα κοριτσάκια βρέθηκαν με πολλαπλές μαχαιριές νεκρά στο κρεβάτι τους.

«Αφού δεν μπορούσα να τα έχω εγώ, δεν θα τα έχει ούτε αυτός. Για το λόγο αυτό μαχαίρωσα τις κόρες μου. Δεν ξέρω τι έκανα. Η ζωή μου δεν έχει πια κανένα νόημα», είπε στην κυνική της ομολογία η γυναίκα όταν κάλεσε την αστυνομία. Η δίκη συνεχίζεται…

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση