HomeΚΡΗΤΗΠεριμένουν να “ζεσταθεί” η αγορά… για να κάνουν “ανάσταση” οι έμποροι

Περιμένουν να “ζεσταθεί” η αγορά… για να κάνουν “ανάσταση” οι έμποροι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν πλέον από την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας και οι έμποροι του Ηρακλείου περιμένουν πώς και πώς να αρχίσουν οι καταναλωτές τις αγορές τους ενόψει Πάσχα, προκειμένου να “ζεσταθεί” η αγορά και να πάρουν μία ανάσα από το αρνητικό κλίμα των προηγούμενων ημερών.

Η κατάσταση, που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην αγορά του Ηρακλείου είναι αποκαρδιωτική, με τους καταστηματάρχες να βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, αφού δε μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Η ανασφάλεια που νιώθει ο κόσμος, λόγω των συνεχών αλλαγών στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας, αποτελεί τροχοπέδη, ώστε να κατέβει στα μαγαζιά και να ξοδέψει χρήματα.

Οι έμποροι περιμένουν τις επόμενες ημέρες οι καταναλωτές να κατέβουν στα καταστήματα για να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές και να δουν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν με κόσμο.

Οι ίδιοι συμβουλεύουν τους καταναλωτές να επιλέξουν για τις αγορές τους τις τοπικές επιχειρήσεις, καθώς, όπως υποστηρίζουν και τα είδη που πωλούν είναι υψηλής ποιότητας και τα χρήματα τους διοχετεύονται στην τοπική οικονομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση