HomeΚΡΗΤΗΠ. Πολάκης για δημοσιογράφο: Έπρεπε να σηκωθώ και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη

Π. Πολάκης για δημοσιογράφο: Έπρεπε να σηκωθώ και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προκλητικές δηλώσεις για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και για δημοσιογράφους έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη διάρκεια ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στον διαπληκτισμό που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφο, είπε: «Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη», δεδομένου ότι νωρίτερα ο δημοσιογράφος είχε πει απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό: «Μάζεψε τον σκύλο που έχεις δίπλα σου».

Σχετικά με την κάλυψη του επεισοδίου ανέφερε ότι προβλήθηκαν επιλεγμένα κομμάτια του διαπληκτισμού, αλλά κόπηκε το «λες πολιτικές μπαρούφες», που -όπως διευκρίνισε- είπε ο δημοσιογράφος στον κ. Ξανθό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, κόπηκε το εν λόγω κομμάτι από «όλα τα βοθροκάναλα της διαπλοκής».

Τέλος, ο κ. Πολάκης αποκάλεσε «χθεσινά αβγά» τους δημοσιογράφους που σχολίασαν ότι είπε τον HIV «χιβ» και συμπλήρωσε ότι όλοι οι γιατροί μεταξύ τους τον λένε «χιβ».

«Αυτό που έμεινε είναι ότι είμαι αγροίκος, μιλάω άσχημα και λέω τον ΗΙV “χιβ”», πρόσθεσε.

Ορμώμενος από τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Πολάκη ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης διερωτήθηκε με ανάρτησή του στο twitter: «Η «ευαίσθητη» ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή Υπουργού προς Δημοσιογράφο: «έπρεπε να τον έχω φυτέψει τρία μέτρα κάτω από την γη»…;»

naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση