HomeΚΡΗΤΗΔεύτερη διανομή προϊόντων της Επισιτιστικής Βοήθειας από την Περιφέρεια Κρήτης

Δεύτερη διανομή προϊόντων της Επισιτιστικής Βοήθειας από την Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινά η δεύτερη διανομή προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει αποστολή προϊόντων στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης, τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, προκειμένου να τα διαθέσουν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.

Οι δικαιούχοι

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ, και θα ενημερωθούν για την ημερομηνία διανομής των προϊόντων από τους φορείς – εταίρους που θα τα παραλάβουν .

Οι ωφελούμενοι δικαιούχοι του Προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν οριστεί και θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους φορείς εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων.

Τα προϊόντα που πρόκειται να διανεμηθούν στη 2η κατανομή είναι:

Φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτές, γάλα εβαπορέ κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον εταίρο που έχουν  ορίσει μέσω της αίτησής τους για την παραλαβή των προϊόντων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση