HomeΚΡΗΤΗΈξω από το υπουργείο Οικονομικών: Χημικά από τα ΜΑΤ κατά εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών: Χημικά από τα ΜΑΤ κατά εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν αργά το μεσημέρι σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίοι βρίσκονταν από το πρωί έξω από υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Οικονομικών.

Οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο κτίριο, για να δουν τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.

Όταν ενημερώθηκαν από το υπουργείο ότι θα τους δεχτεί ο διευθυντής του γραφείου, άρχισαν να σπρώχνουν τις πόρτες, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στην περιοχή. Η αστυνομία αναγκάστηκε να τους απωθήσει, κάνοντας παράλληλα και χρήση χημικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη συγκέντρωση πήραν μέρος και αρκετοί εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της Κρήτης.

ÓÕÌÂÏËÉÊÇ ÊÁÔÁËÇØÇ ÔÏÕ ÕÐ. ÕÃÅÉÁÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÏÅÄÇÍ (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ) ÁÈÇÍÁ - ÅÍÔÁÓÇ ÓÔÏ ÕÐ. ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÁÐÏ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÙÍ ÓÔÁ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÁ (EUROKINISSI/ÊÙÓÔÇÓ ÖÁÑÁÆÏÕËÇÓ) ÁÈÇÍÁ - ÅÍÔÁÓÇ ÓÔÏ ÕÐ. ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÁÐÏ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÙÍ ÓÔÁ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÁ (EUROKINISSI/ÊÙÓÔÇÓ ÖÁÑÁÆÏÕËÇÓ) ÓÕÌÂÏËÉÊÇ ÊÁÔÁËÇØÇ ÔÏÕ ÕÐ. ÕÃÅÉÁÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÏÅÄÇÍ (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση