HomeΚΡΗΤΗΠυρετωδώς ετοιμάζονται οι αγρότες για τη μετάβαση στην Αθήνα – Ανοίγει αύριο το μπλόκο του Κλαδισού

Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι αγρότες για τη μετάβαση στην Αθήνα – Ανοίγει αύριο το μπλόκο του Κλαδισού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης για τη μετάβαση του μπλοκ των Κρητικών στο παναγροτικό – πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Οι αγρότες της ανατολικής Κρήτης θα αναχωρήσουν το βράδυ της Πέμπτης με το πλοίο της γραμμής από το λιμάνι του Ηρακλείου για τον Πειραιά και αντίστοιχα οι συνάδελφοί τους της Δυτικής Κρήτης θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Σούδας.

Οι αγρότες της Κρήτης φιλοδοξούν η συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις να είναι καλά οργανωμένη, με παλμό και δυναμισμό ώστε να δώσουν το στίγμα τους στον αγώνα ενάντια στο ασφαλιστικό και τη φορολογία του κλάδου.

Εν τω μεταξύ, συνεχίστηκαν και σήμερα οι αποκλεισμοί δημοσίων υπηρεσιών, ενώ αύριο το πρωί οι αγρότες που βρίσκονταν στον κόμβο του Κλαδισού θα αποχωρήσουν από το σημείο προκειμένου να προετοιμαστούν για τη μετάβαση στην Αθήνα.

Το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων θα καθοριστεί μετά την πραγματοποίηση της πανελλαδικής κινητοποίησης στο Σύνταγμα. Οι αγρότες της Κρήτης πάντως το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά την άφιξή τους στον Πειραιά σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση