HomeΣΠΟΡΠαναιγιάλειος Α.Ο.Χανιά 1-1

Παναιγιάλειος Α.Ο.Χανιά 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Α.Ο.Χανιά έμεινε όρθιος στο Αίγιο παίρνοντας ισοπαλία 1-1 από τον τοπικό Παναιγιάλειο, που προηγήθηκε νωρίς με τον Φωτιά αλλά ο Γκέσιος στο 63′ ισοφάρισε σε 1-1, παίρνοντας πολύτιμο βαθμό.

Ο Α.Ο.Χανιά στάθηκε όρθιος σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που μετά τις τελευταίες νίκες της, είχε καλύτερη ψυχολογία από τον ΑΟΧ. Μάλιστα, ο Παναιγιάλειος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 14′, μετά από λάθος του γκολκίπερ Πρίφτη, ο Φωτιάς έγραψε το 1-0.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΟΧ δεν …υπήρχε στο γήπεδο και ο Παναιγιάλειος, που δεν απείλησε αισθητά, είχε τον πλήρη έλεγχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο. Ο ΑΟΧ μπήκε «φουριόζος» έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκέσιο και αν δεν ήταν ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος θα είχε ισοφαρίσει από νωρίς.

Ο Γκέσιος εν τέλει ισοφάρισε με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Μασάδο και έβαλε φωτιά στο ματς! Στην κυριολεξία μάλιστα, αφού ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε (κατά τον πανηγυρισμό του), ανοίγοντας μάλιστα διάλογο με την κερκίδα. Σε εκείνο το σημείο απειλήθηκαν επεισόδια ωστόσο η κατάσταση εκτονώθηκε.

Η αποβολή του Γκέσιου ήταν εύλογο να φέρει τον ΑΟΧ σε θέση άμυνας. Ο Λυρώνης έκανε τις κατάλληλες κινήσεις και ο Πρίφτης «ρέφαρε» για το γκολ που δέχτηκε, κάνοντας στο τελευταίο τέταρτο, δπουδαίες επεμβάσεις!

Ο ΑΟΧ πήρε σπουδαίο βαθμό στο Αίγιο που του δίνει «οξυγόνο» για τη συνέχεια! Παρόλα αυτά συνεχίζει να αγνοεί την νίκη…

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

5′: Ο Δεινόπαπας κάνει το σουτ και ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει με άνεση.

14’ ΓΚΟΛ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ! Γίνεται η σέντρα από τον Ζουνίνιο, ο Πρίφτης χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Φωτιάς από κοντά σκοράρει.

19′: Σουτάρει ο Ζουνίνιο από αριστερά εκτός περιοχής, με δυσκολία διώχνει ο Πρίφτης σε κόρνερ.

34′: Ο Ζουνίνιο εκτελεί κόρνερ και εντελώς μόνος του από κοντά ο Φωτιάς μπαίνει στην πορεία της μπάλας, αλλά με προβολή στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

48′: Ο Δεινόπαπας κάνει το σουτ και ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει.

50′: Με τα πόδια αποκρούει ο Αθανασόπουλος την προβολή του Γκέσιου ύστερα από τη σέντρα του Παγώνη.

52′: Νέο σουτ από τον Γκέσιο, αποκρούει και πάλι ο Αθανασόπουλος.

63’ ΓΚΟΛ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ! Ο Μασάδο εκτελεί το κόρνερ, στο πρώτο δοκάρι ο Γκέσιος παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην αντίθετη γωνιά του Αθανασόπουλου. 1-1 ο ΑΟΧ!

64’ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΟΧ: Ο Γκέσιος κατά τον πανηγυρισμό του δέχεται 2η κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται! Με 10 ο ΑΟΧ!

77′: Μεγάλη επέμβαση του Πρίφτη σε σουτ του Κρισμάρεβιτς παρόλο που η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρα)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΧΡ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας (85’ Μαυρόπουλος), Λινάρδος (72’ Γκούφας), Ζουνίνιο, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Γ.ΛΥΡΩΝΗΣ): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (37’ Τσούτσης), Ρίκκα, Μασάδο, Νάκας (70’ Μπριλάκης), Δεινόπαπας (81’ Χατζηλιάδης), Γκέσιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση