HomeΚΡΗΤΗΞέσπασαν οι συγγενείς της άγρια δολοφονημένης γυναίκας στο Σφηνάρι – Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι

Ξέσπασαν οι συγγενείς της άγρια δολοφονημένης γυναίκας στο Σφηνάρι – Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέσπασαν οι συγγενείς της άτυχης 66χρονης που πριν από 11 μήνες δολοφονήθηκε άγρια μαζί με τον 78χρονο σύζυγό της, στο σπίτι τους στο Σφηνάρι, σε απομακρυσμένη τοποθεσία. Τα παιδιά της 66χρονης γυναίκας από τον πρώτο της γάμο, είχαν μεταβεί στο δικαστικό μέγαρο Χανίων, όπου οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή για την απολογία τους, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες της στυγερής δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Στη θέα του 47χρονου ετεροθαλούς αδελφού τους, τα παιδιά της 66χρονης γυναίκας ξέσπασαν με φωνές και ύβρεις, ζητώντας δικαίωση για το θάνατο της μητέρας τους με τόσο φρικιαστικό τρόπο.

Υπενθυμίζεται, πως οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης, επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα με πρωτοφανή αγριότητα, την οποία στην κυριολεξία κατακρεούργησαν.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, ο 47χρονος προγονός της 66χρονης, γιος του επίσης δολοφονημένου συζύγου της από προηγούμενο γάμο, μαζί με δύο φίλους του, μετέβησαν τη μοιραία ημέρα στο σπίτι του ζευγαριού με πρόθεση πιθανότατα να το ληστέψουν. Ενόσω ο 47χρονος περίμενε στο αυτοκίνητο, οι δύο συγκατηγορούμενοί του δολοφονούσαν άγρια στο εσωτερικό του σπιτιού τον 78χρονο πατέρα του και την 66χρονη μητριά του.

Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή αλλά και απόπειρα ληστείας. Μετά τη σημερινή απολογία τους και οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης ηλικιωμένης, η σχέση της με το γιο του άνδρα της δεν είχε εντάσεις στο παρελθόν, και μάλιστα η ίδια φρόντιζε με επιμέλεια το 47χρονο σαν να επρόκειτο για βιολογικό της παιδί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση