HomeΚΡΗΤΗΜηνυτήρια αναφορά από τους γονείς της μικρής Μελίνας

Μηνυτήρια αναφορά από τους γονείς της μικρής Μελίνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα οι γονείς της μικρής Μελίνας από τον Άγιο Νικόλαο, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επέμβαση για κρεατάκια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τους χειρισμούς, που έχουν γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Οι γονείς της 4χρονης έφτασαν στα δικαστήρια συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, καθώς και την τεχνική σύμβουλο που έχει ορίσει η οικογένεια κα Ελπίδα Σπανουδάκη.

Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της οικογένειας κ. Δαμανάκης και Κοκοσάλης «παρά τη δέσμευση της προϊσταμένης του Εργαστηρίου Τοξικολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αθηνών, για εξέταση των οργάνων παρουσία της τεχνικής συμβούλου της οικογένειας, το εργαστήριο προχώρησε σε διατομή της καρδιάς και του εγκεφάλου και τη λήψη δειγμάτων παρά το γεγονός ότι στο μεταξύ είχε κοινοποιηθεί το εξώδικο της οικογένειας».

Όπως επισημάνθηκε οι γονείς του άτυχου κοριτσιού ζητούν την γενετική ταυτοποίηση των οργάνων και των δειγμάτων που έχουν ληφθεί για τη διενέργεια των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση