HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια στους επιτυχόντες από τον Απ. Βουλγαράκη

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από τον Απ. Βουλγαράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους επιτυχόντες των Χανίων στις πανελλαδικές εξετάσεις εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης, Απ. Βουλγαράκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήριά στα παιδιά των Χανιωτών που πέτυχαν τους στόχους τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015, και ετοιμάζονται να κάνουν επιτέλους το όνειρό τους πραγματικότητα, μετά από πολλούς κόπους υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς των παιδιών αυτών που σε πείσμα των καιρών δεν έπαψαν να τους στηρίζουν, όπως και οι εκπαιδευτικοί που στάθηκαν στο πλευρό τους καθ’όλη τη διάρκεια της πολυετής προετοιμασίας τους και συνέβαλαν στην επιτυχημένη κατάρτισή τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων εύχονται καλή επιτυχία στην ακαδημαϊκή σταδιοδρομία των επιτυχόντων, βέβαιοι ότι η νέα γενιά θα διαμορφώσει με τις γνώσεις της μια νέα ελπίδα για το μέλλον της χώρας. Εύχονται επίσης σ’εκείνα τα παιδιά που δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, να μην χάνουν το κουράγιο τους και την πίστη στον εαυτό τους, να επιμείνουν στους στόχους τους, δυνατότεροι πια από την εμπειρία των εξετάσεων, και να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς το όνειρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση