HomeΚΡΗΤΗΣήμερα το τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο επιχειρηματία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο επιχειρηματία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον σπουδαίο επιχειρηματία Μιλτιάδη Καράτζη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί  στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο πρωτοπόρος ξενοδόχος και βιομήχανος,  άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 79 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του.

Ο Μιλτιάδης Καράτζης γεννήθηκε στο Μελιδοχώρι Μονοφατσίου Κρήτης το 1936. Το 1974, ίδρυσε την Μ & Α ΚΑΡΑΤΖΗ ΕΕ που αργότερα µετεξελίχθηκε στην ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ. Μέχρι το 2009 κατείχε τη θέση του Προέδρου και ∆ιευθύνοντος Συµβούλου της εταιρείας. Μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του Προέδρου στην ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ. Επίσης, ήταν αντιπρόεδρος στη θυγατρική εταιρεία ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΛΑΡΙΣ ΚΡΕΤΑ ΑΕ.

Διετέλεσε µέλος του ∆Σ της ΕΤΒΑ και µέλος του ∆Σ του ΣΕΤΕ. Ήταν µέλος του ΣΕΒ, του Ξενοδοχειακού Επιµελητήριου Ελλάδος και του Ελληνογερµανικού Επιµελητηρίου, ενώ από τον Μάρτιο του 2005 ήταν επίτιµος Πρόξενος της ∆ηµοκρατίας της Κορέας για την Κρήτη.

Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των Λεσχών Φίλων Ο.Φ.Η με ανακοίνωση τους εκφράζουν την θλίψη τους για το θάνατο του επιχειρηματία:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των Λεσχών Φίλων Ο.Φ.Η Κρήτες-4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Snakes 4 Heraklion Club νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την θλίψη μας για την απώλεια του Μιλτιάδη Καράτζη μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Να ζήσουν, να τον θυμούνται και όλοι μας ας παραδειγματιστούμε από το όραμα και την παρακαταθήκη του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα…»

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση