HomeΚΡΗΤΗΒγήκαν ξανά οι… μαγκούρες σε καυγά

Βγήκαν ξανά οι… μαγκούρες σε καυγά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά που σημειώνονται στην Κρήτη με ανθρώπους να λύνουν τις διαφορές τους με… μαγκούρες.

Η αρχή έγινε πριν από αρκετούς μήνες στο Αντισκάρι – που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη – ενώ από τότε μέχρι σήμερα έχουν καταγγελθεί τουλάχιστον πέντε επιθέσεις με μαγκούρες.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη – σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος – προχθές Δευτέρα στην Αγία Βαρβάρα.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το θύμα – ένας 47χρονος άνεργος οικοδόμος – όλα ξεκίνησαν πριν από ακρετό καιρό όταν ο 56χρονος κάτοικος της περιοχής και ο 28χρονος γιος του είχαν κηρύξει ανεπιθύμητο τον 47χρονο και την οικογένειά του εξαιτίας κάποιων κτηματικών διαφορών που είχαν.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, συχνά η οικογένεια του 47χρονου δεχόταν απειλές.

Τα πράγματα όμως ξέφυγαν προχθές το πρωί όταν ο 47χρονος επιστρέφοντας στην Αγία Βαρβάρα από το Βενιζέλειο – είχε μεταφέρει το μικρότερο παιδί του, που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, και την σύζυγό του – συναντήθηκε στο δρόμο με ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 56χρονος.  Σύμφωνα με την καταγγελία του οικοδόμου, ο 56χρονος άρχισε να τον βρίζει ενώ στη συνέχεια τον έφτυσε κι έφυγε.

Ο 47χρονος οικοδόμος τον αναζήτησε στο σπίτι του για να του ζητήσει τον λόγο κι εκεί βρήκε τόσο τον 56χρονο όσο και τον 28χρονο γιο του.

Τότε φαίνεται ότι άναψαν τα αίματα και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία πατέρας και γιος χτύπησαν με μαγκούρες τον 47χρονο αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους φερόμενους ως δράστες οι οποίοι όμως έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση