HomeΚΡΗΤΗΠαραμένει κρίσιμη η κατάσταση του ενός από τους ληστές με τα καλάσνικοφ – Προφυλακιστέος ο αλλοδαπός της συμμορίας

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του ενός από τους ληστές με τα καλάσνικοφ – Προφυλακιστέος ο αλλοδαπός της συμμορίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του ενός από τους τρεις ληστές με τα καλάσνικοφ που τραυματίστηκε στη διάρκεια της άγριας συμπλοκής με τους αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής στη Χερσόνησο, στο ξενοδοχείο «Creta Maris».

Τα τραύματα από σφαίρα που φέρει στο κεφάλι είναι πολύ σοβαρά και κάθε λεπτό που περνά θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας. Στο μεταξύ, ο δεύτερος από τους ληστές που είχε τραυματιστεί ψηλά στο μηρό και είχε ακατάσχετη αιμορραγία, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο τρίτος της συμμορίας, ο νεαρός άνδρας από την Αρμενία, που είχε τραυματιστεί από τα πυρά στα άνω άκρα, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, η οποία μετέβη στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τη διαδικασία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τη νύχτα της Παρασκευής, οπότε και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, το ΠΑΓΝΗ έχει μετατραπεί σε «απόρθητο φρούριο» καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Επίσης, πολλοί είναι και οι συγγενείς των τραυματιών που βρίσκονται καθημερινά στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση