HomeΚΡΗΤΗΤέσσερις είναι αυτοί που εμπλέκονται στην φασαρία που στοίχισε την όραση σε 28χρονο

Τέσσερις είναι αυτοί που εμπλέκονται στην φασαρία που στοίχισε την όραση σε 28χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερα είναι τα άτομα, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα οποία εμπλέκονται στο επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε σε μπαρ του Ρεθύμνου, τα ξημερώματα στις 10 Μαΐου, και ως αποτέλεσμα είχε τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού Ηρακλειώτη στο μάτι.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου ερευνά την υπόθεση συλλέγοντας πληροφορίες εδώ και 15 ημέρες ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της μέσω έρευνας, καταθέσεων και με την βοήθεια του οπτικού υλικού απο το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος στο περιστατικό συμμετείχα  τέσσερις άνδρες ηλικίας 27, 23, 19 και 24 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της συμπλοκής και για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η προανάκριση θα συνεχιστεί, για τυχόν συμμετοχή και άλλων ατόμων.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον καυγά ο 28χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος τραυματίστηκε δεν συμμετείχε, ενώ μετά την φασαρία ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τελικά την όραση του απο το δεξί μάτι όπου είχε τραυματιστεί την μοιραία βραδιά.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση