HomeHL-GreeceΘεσσαλονίκη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 28χρονο που πέθανε με στρεπτόκοκκο

Θεσσαλονίκη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 28χρονο που πέθανε με στρεπτόκοκκο

Τι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανθεκτική καρδιακή ανεπάρκεια, σε έδαφος, επιπλεγμένης ενδοκαρδίτιδος της αορτικής, της μιτροειδούς και της τριγλώχινος βαλβίδος και θετικός σε Granulicatella adiacens ( σσ παραλλαγή είδους στρεπτοκόκκου) είχε ο 28χρονος Δημήτρης ,ο οποίος κατάληξε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά από επείγουσα καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Ο 28χρονος είχε διακομιστεί αρχικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείου 424 από όπου στις 31 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου όπου υποβλήθηκε στις 01.02.24 σε επείγουσα καρδιοχειρουργική αντιμετώπιση και απεβίωσε την ίδια ημέρα.

Σε ανακοίνωση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου αναφέρεται :

«Σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς και τα ιατρικά αρχεία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο ασθενής διακομίσθηκε στις 31.01.24, ώρα 16:20, από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, με τη διάγνωση ανθεκτική καρδιακή ανεπάρκεια σε έδαφος, επιπλεγμένης ενδοκαρδίτιδος της αορτικής, της μιτροειδούς και της τριγλώχινος βαλβίδος, με θετική αιμοκαλλιέργεια σε Granulicatella adiacens. Υποβλήθηκε στις 01.02.24 σε επείγουσα καρδιοχειρουργική αντιμετώπιση και απεβίωσε την ίδια ημέρα»

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση