HomeΚΡΗΤΗΡάγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του ποδοσφαιριστή

Ράγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του ποδοσφαιριστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ράγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του 27χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκουλούδη που χθες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα.

Από τις 3 το μεσημέρι η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι και πολύς κόσμος είχε μαζευτεί για να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον 27χρονο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου ανάμεσά του όλη η ποδοσφαιρική «οικογένειά του» είχαν συρρεύσει στην εκκλησία για να τον αποχαιρετήσουν.

241099 241103 241107 241109 241111 241114

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στις 4 το απόγευμα και στη συνέχεια συνόδευσαν τον άτυχο Δημήτρη στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Γαζίου.

SKOYLOYDHS KHDEIA (3) SKOYLOYDHS KHDEIA (2) SKOYLOYDHS KHDEIA (1)

Πένθος στο τοπικό ποδόσφαιρο

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Δημήτρη Σκουλούδη προκάλεσε σοκ σε όσους τον ήξεραν αλλά και σε όλο το τοπικό ποδόσφαιρο.

Με έκτακτη συνεδρίασή της η ΕΠΣΗ αποφάσισε την αναβολή όλων των σημερινών αγώνων του τοπικού ποδοσφαίρου (δείτε εδώ) ως ένδειξη πένθους για τον χαμό του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα όλα τα τοπικά αθλητικά σωματεία έχουν αποστείλει συλλυπητήρια (δείτε εδώ).

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα ξεκίνησαν χθες, νωρίς το βράδυ, όταν ο Δημήτρης Σκουλούδης οδηγούσε με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών και για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον άτυχο 27χρονο να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Σκουλούδης δεν άντεξε στα τραύματά του και υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα (δείτε εδώ).

SKOYLOYDHS (7) SKOYLOYDHS (9) SKOYLOYDHS (8)

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Σκουλούδης

Σε επίπεδο ακαδημιών ο Σκουλούδης αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και στο Λίντο ενώ στα χρόνια της εφηβείας του αποτέλεσε βασικό στέλεχος και των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ.

Το ταλέντο του άρχισε να εκτοξεύεται την εποχή της συνεργασίας Λίντο και Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, κάνοντας θραύση στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη.

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του έγινε το 2005, όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Εργοτέλης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚERGOTELIS - PAOK ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

 

Μάλιστα, πήρε οκτώ συμμετοχές με ένα γκολ στην Β’ Εθνική ενώ την επόμενη χρονιά (2006-07)  στη Σούπερ Λίγκα, κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές.

Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2007-08 παραχωρήθηκε δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν επέστρεψε στο Ηράκλειο και αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ακολούθησε μια πολύ καλή χρονιά (2008-09) με την Χερσόνησο σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, ενώ το 2009-10 αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με τον Πατούχα.

Το 2010-11 πήρε μεταγραφή για τον Ανταγόρα Κω ενώ το 2011-12 φόρεσε τη φανέλα του Γιούχτα στο Περιφερειακό.

SKOYLOYDHS (4)

Το 2012-13 πήρε μεταγραφή για τον ΠΟΑ και εκείνη τη χρονιά πανηγύρισε στο Ατσαλένιο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το 2013-14 αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, αλλά με τη φανέλα του Γιούχτα, επιστρέφοντας μετά από ένα χρόνο στις Αρχάνες…

Φέτος ήταν στο δυναμικό της Δόξας Γαλιάς, αποτελώντας τον κορυφαίο σκόρερ στην Α1 ΕΠΣΗ με 23 γκολ σε 25 αγωνιστικές.

SKOYLOYDHS (5) SKOYLOYDHS (6)

Διαφήμιση
Διαφήμιση