HomeΚΡΗΤΗ«Ελαφροχέρης» είχε «ρημάξει» αυτοκίνητα

«Ελαφροχέρης» είχε «ρημάξει» αυτοκίνητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στην πλούσια δράση νεαρού «ελαφροχέρη» ο οποίος είχε «ρημάξει» αρκετά αυτοκίνητα έβαλαν χθες το μεσημέρι οι άντρες του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου.

Πρόκειται για έναν 32χρονο ο οποίος πιάστηκε στα… πράσα.

Οι αρχές αξιοποιώντας κατάλληλα τις πληροφορίες που είχαν συνέλαβαν τον 32χρονο αφού πρώτα είχε παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο στη μαρίνα Ρεθύμνου και είχε αφαιρέσει το ποσό των 4,30 ευρώ ενώ σε έλεγχο που του έκαναν βρέθηκε και ένα πιστόλι τύπου αεροβόλο.

Στη συνέχεια οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του νεαρού όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα tablet, ένα φορητό dvd, δυο συσκευές lazer, έξι κλειδιά διαφόρων οχημάτων, δύο συσκευές blue tooth, τέσσερις σουγιάδες, ένα μαύρο πορτοφόλι, ένα μπουκάλι με μεταλλικά σφαιράκια αεροβόλου, δώδεκα χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών μικρής αξίας, μία  συσκευή dvd και ένας  φορητός υπολογιστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι του 32χρονου αναγνωρίσθηκε από τον κάτοχό του καθώς είχε αφαιρεθεί από σταθμευμένο όχημα στην μαρίνα Ρεθύμνου μεταξύ  23 και 24/2-15 και είχε δηλωθεί στην Λιμενική Αρχή της περιοχής.

Προανάκριση διενεργείται κατά την αυτόφωρη διαδικασία από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση