HomeΚΡΗΤΗΠαντρεύεται ο υφυπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης

Παντρεύεται ο υφυπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γαμπρός θα ντυθεί ο υφυπουργός της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του στις αρχές του 2015 στο Φανάρι.

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη μνηστή του έκανε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την τελετή ορκωμοσίας του ως υπουργός στο Προεδρικό Μέγαρο τον Ιούνιο. Οι δύο τους είχαν περάσει την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ τότε είχαν δηλώσει ότι: «Το γεγονός ότι επιλέξαμε να εμφανιστούμε μαζί αυτή την τόσο σημαντική στιγμή τα λέει όλα» μας είπε ο μέχρι πρόσφατα εργένης πολιτικός από το Λασίθι, που χάρισε την καρδιά του στην πανέμορφη Αφροδίτη της Κύπρου.

Η μέλλουσα σύζυγος του νέου υφυπουργού Εργασίας είναι επιχειρηματίας (ο πατέρας της έχει εργοστάσιο) και κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια από κοινούς γνωστούς, καθώς η Αφροδίτη γεννήθηκε και ζει με τους γονείς της στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από το 1987. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος (1998-2002) στο Δήμο Σητείας και το 2001 έγινε μέλος της επιτροπής Τουρισμού. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στο Λασίθι με τη ΝΔ στις εκλογές του 2004. Επανεξελέγη στις εκλογές των ετών 2007, 2009 και σε εκείνες του Μαΐου και Ιουνίου του 2012.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ο Πλακιωτάκης κατήλθε ως υποψήφιος με τη ΝΔ, ηττήθηκε όμως από το Σταύρο Αρναουτάκη του ΠΑΣΟΚ, κατατασσόμενος στην τρίτη θέση με ποσοστό 14,88% στον πρώτο γύρο.

matiastanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση