HomeΚΡΗΤΗΟλόκληρο οπλοστάσιο είχε ο ισοβίτης – Κρυβόταν για 11 χρόνια

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε ο ισοβίτης – Κρυβόταν για 11 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικές αρχές στο σπίτι του 37χρονου ισοβίτη που εδώ και 11 χρόνια περίπου κρυβόταν από τους αστυνομικούς.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Αθητάκη που είχε καταδικαστεί σε ισόβια και 18 έτη κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων για μία δολοφονία που διέπραξε το 2003.

Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουλίου του 2003 ο ισοβίτης είχε σκοτώσει την 50χρονη σύντροφο του 49χρονου ξαδέλφου του, Ίνα Ταραντέι ενώ είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και τον ίδιο τον ξάδερφό του στη Νέα Χώρα Χανίων.

Ο ισοβίτης κρυβόταν σε διάφορα μέρη της Κρήτης με την τελευταία του κρυψώνα να είναι στα Σφακιά.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση εντόπισαν το σπίτι το οποίο διέμενε ο Μιχάλης Αθητάκης και υπό άκρα μυστικότητα επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος και άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Αστυνομίας που με πλήρη εξοπλισμό έφτασαν στο σημείο όπου κρυβόταν ο 37χρονος και τον αιφνιδίασαν με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, στο σπίτι του ο ισοβίτης είχε ένα καλάσνικοφ, μία καραμπίνα, τρία μαχαίρια, 207 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, έναν κάλυκα αλλά και 22,3 γραμμάρια χασίς.

Ο Μιχάλης Αθητάκης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ εκτός από την απόφαση του δικαστηρίου που εκκρεμεί σε βάρος του έχει σχηματιστεί νέα δικογραφία για την παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση