HomeΚΡΗΤΗΟΕΒΕΝΗ: Σύσκεψη για προσφυγές στον ΟΑΕΕ

ΟΕΒΕΝΗ: Σύσκεψη για προσφυγές στον ΟΑΕΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αδιαφορία της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων και η άρνησή τους να αφουγκραστούν  την κραυγή των ελεύθερων επαγγελματιών που αδυνατούν να καταβάλουν τις εισφορές στον ασφαλιστικό τους Οργανισμό (ΟΑΕΕ) λόγω δυσμενών καταστάσεων που δημιούργησε η κρίση,  μας αναγκάζει να προσφύγουμε δικαστικά κατά του ΟΑΕΕ.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου καλούν τα μέλη τους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ανασφάλιστο  οφειλέτη του ΟΑΕΕ να συμμετέχει στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18.00μμ στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθούν από την Νομικό της ΟΕΒΕΝΗ κ. Συγγελάκη  για τις νομικές ενέργειες κατά του ΟΑΕΕ, για την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί γι’ αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια, και να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ζητούμε την

 Θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας ανεξαρτήτως οφειλών

 Μείωση των πολύ υψηλών ασφαλιστικών εισφορών, τώρα που η οικονομική κρίση (για την οποία δεν ευθυνόμαστε) έχει επιφέρει δραματική μείωση του τζίρου μας

 Κατάργηση της χρέωσης των ασφαλιστικών εισφορών, στις περιπτώσεις όπου, λόγω μη καταβολής τους, ο ΟΑΕΕ παύει να παρέχει υπηρεσίες Υγείας (μη ανανέωση βιβλιαρίου υγείας).

 Κατάργηση των πρόσθετων τελών και προσαυξήσεων

Η δικαστική οδός είναι μονόδρομος.

Πρέπει  να γίνουν κοινές προσπάθειες, προκειμένου να είναι ανεκτό το οικονομικό κόστος, αλλά και για να υπάρξουν μαζικές δικαστικές αποφάσεις προκειμένου να πιεστούν οι αρμόδιοι και  να δώσουν πολιτική λύση στο θέμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση