HomeΚΡΗΤΗΘύμα βιασμού κι όχι κακοποίησης καταγγέλλει η οικογένεια

Θύμα βιασμού κι όχι κακοποίησης καταγγέλλει η οικογένεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έναν πραγματικό εφιάλτη πέρασε ένας 24χρονος μέσα στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου, όπως κατήγγειλε σήμερα η οικογένειά του.

Το πρωί βγήκε στη δημοσιότητα η καταγγελία μίας μητέρας που έκανε λόγο ότι ο γιος της φαίνεται ότι κακοποιήθηκε μέσα στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλευόταν (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 24χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα νοσηλευόταν στην ψυχιατρική.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας η μητέρα επισκέφτηκε το γιο της στο νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν καλά και τον πήρα στο σπίτι.

Τότε ανακάλυψε ότι ο 24χρονος έφερε πληγές στο σώμα του και αυτό την ανησύχησε με αποτέλεσμα να καταφύγει στην αστυνομία ζητώντας να διερευνηθεί το περιστατικό εκφράζοντας υποψίες ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί.

 

Τι λέει η οικογένεια

Πλέον η οικογένεια πιστεύει ότι ο 24χρονος έπεσε θύμα άγριου βιασμού όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της οικογένειας Διονύσης Βέρρας.

Μάλιστα, στα χέρια του υπάρχουν σημάδια από χειροπέδες.

«Αύριο αναμένεται να γίνει  ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ο χρόνος που σημειώθηκε ο βιασμός. Δεν χρεώνουμε τίποτα και σε κανέναν μέχρι να προκύψουν αδιάσειστα στοιχεία. Αυτό που είναι κρίσιμο να διαπιστωθεί είναι εάν ο βιασμός έγινε την ώρα που νοσηλευόταν ο 24χρονος στην ψυχιατρική ή την ώρα που βρισκόταν εκτός», ανέφερε ο κ. Βέρρας.

Την ίδια ώρα έχει ανατεθεί η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση από το νοσοκομείο μετά από εντολή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκου Χαριτάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση