HomeHL-9Βανδαλισμός Εκλογικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο: Επίθεση στη Δημοκρατία

Βανδαλισμός Εκλογικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο: Επίθεση στη Δημοκρατία

"Φασιστοειδή" κατέστρεψαν το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα θλιβερό περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου, προκαλώντας σοκ στους περαστικούς και τους ξένους επισκέπτες της πόλης. Μια ομάδα ατόμων, εκμεταλλευόμενη την απουσία συντρόφων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από τον χώρο, επιτέθηκε με πρωτοφανή μανία στο εκλογικό τους κέντρο στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης. Οι δράστες κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και πέταξαν στον πεζόδρομο το εκλογικό υλικό που υπήρχε στις προθήκες.

Μήνυμα Αποφασιστικότητας

Σε μια καυστική ανακοίνωση, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταδίκασε την επίθεση, τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις δεν πρόκειται να τους εκφοβίσουν ούτε να κάμψουν το φρόνημά τους, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου. «Τα δειλά ανθρωπάρια πλανώνται πλάνην οικτράν αν πιστεύουν πως θα μας κάμψουν,» δήλωσε εκπρόσωπος του κόμματος, υποσχόμενος δυναμική απάντηση στις κάλπες από τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου.

image2-2

Απογοήτευση για την Αστυνομία

Η στάση της Αστυνομίας προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. Παρά την αυξημένη κίνηση και την παρουσία των εκλογικών περιπτέρων των κομμάτων στην περιοχή της Πλατείας Δασκαλογιάννη, η απουσία αστυνομικής φύλαξης ήταν εμφανής. Μόνο μετά τον βανδαλισμό έφτασαν τα περιπολικά, αφήνοντας τον χώρο ανυπεράσπιστο στις αντιδημοκρατικές επιθέσεις.

Κάλεσμα για Προστασία

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε την ανάγκη για αυξημένη αστυνομική παρουσία στους πεζοδρόμους της πόλης, ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο, για την προστασία των εκλογικών περιπτέρων και την ασφάλεια των πολιτών. «Δεν είναι παράλογο να υπάρχει αστυνομική παρουσία σε έναν πεζόδρομο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης,» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «προστατεύοντας τα εκλογικά περίπτερα, προστατεύουν και το σταυρό της πόλης, σε μια περίοδο με πολλούς ξένους και ντόπιους επισκέπτες.»

Η επίθεση αυτή αποτελεί επίθεση στη δημοκρατία και την ομαλότητα, και η αντίδραση της κοινωνίας του Ηρακλείου αναμένεται να είναι εξίσου ισχυρή με την αποφασιστικότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να συνεχίσει τον αγώνα του για τις επερχόμενες εκλογές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση