HomeHL-9Ακυρώσεις πτήσεων λόγω τεχνικών προβλημάτων – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ακυρώσεις πτήσεων λόγω τεχνικών προβλημάτων – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Από τα αεροδρόμια στο Ηράκλειο και στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Δύο πτήσεις από τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων ακυρώθηκαν, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες. Οι πτήσεις, που ανήκαν στην ίδια αεροπορική εταιρεία, είχαν προορισμούς το Νότιγχαμ και το Μάντσεστερ αντίστοιχα.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Το αεροσκάφος, το οποίο θα αναχωρούσε στις 9:40 μμ με 176 επιβάτες προς το Νότιγχαμ, δεν κατάφερε να απογειωθεί λόγω προβλήματος στους αισθητήρες του πιλοτηρίου που εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο πριν την απογείωση. Τελικά, η πτήση πραγματοποιήθηκε στις 3:10 το πρωί, μετά την αποκατάσταση της βλάβης.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Χανίων. Το αεροσκάφος που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Μάντσεστερ, παρέμεινε στο έδαφος λόγω φθοράς στα ελαστικά του. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο των Χανίων, περιμένοντας την επόμενη διαθέσιμη πτήση.

Οι επιβάτες των δύο πτήσεων εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν, ενώ η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και διαβεβαίωσε ότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επιβατών.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση