HomeHL-9Προφυλακιστέος ο 43χρονος για το περιστατικό με πυροβολισμούς στο Τσιφούτ Καστέλι

Προφυλακιστέος ο 43χρονος για το περιστατικό με πυροβολισμούς στο Τσιφούτ Καστέλι

Δε δέχεται τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ο 43χρονος που κατηγορείται για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Τσιφούτ Καστέλι, όπου τραυματίστηκε στον ώμο ο 23χρονος συγγενής του, κρίθηκε προφυλακιστέος. Παρ’ όλα αυτά ο 43χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως τα πράγματα είχαν άλλη τροπή.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας, το δικαστικό μέγαρο στο Ηράκλειο κατακλύστηκε από συγγενείς του κατηγορούμενου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της υπόθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 43χρονος παραδόθηκε στις αρχές την περασμένη Τρίτη.

Eκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη Μ. Τρίτη

Στις αρχές παραδόθηκε την Τρίτη 21/5 ο 43χρονος που εμπλέκεται στο περιστατικό πυροβολισμών στο Τσιφούτ Καστέλι, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 23χρονου συγγενή του στην ωμοπλάτη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου. Εκεί, είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 23/5.

Σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Ηρακλείου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο 43χρονος πυροβόλησε τον 23χρονο συγγενή του, ο οποίος μετά το συμβάν εμφανίστηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, αναφέροντας ότι δέχθηκε επίθεση, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όπου επέβαινε και ένα 13χρονο παιδί, επίσης συγγενής τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση