HomeHL-9Οι διακοπές τους στην Σητεία πριν επτά χρόνια κατάληξαν σε… γάμο!

Οι διακοπές τους στην Σητεία πριν επτά χρόνια κατάληξαν σε… γάμο!

Όλο και πιο πολλοί πλέον ανακαλύπτουν και επιλέγουν τη Σητεία για να ενώσουν τις ζωές τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Andreas και η Ronja, πριν από επτά χρόνια σε διακοπές τους, στη μέχρι τότε για αυτούς άγνωστη Σητεία, έδωσαν υπόσχεση να επιστρέψουν και να συνδέσουν τις ζωές τους για πάντα με αυτόν τον διαφορετικό τόπο.

Έτσι και έγινε.

Ο Andreas και η Ronja, επέστρεψαν και σήμερα έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στην παραλία της Ερημούπολης.

Όλο και πιο πολλοί πλέον ανακαλύπτουν και επιλέγουν τη Σητεία για να ενώσουν τις ζωές τους, ζώντας τον μύθο του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού, κ Κωστής Λυμπερίου, ήταν αυτός που τέλεσε το μυστήριο, ο οποίος έδωσε και τις θερμότερες του ευχές στο ζευγάρι, για ευτυχία και μακροημέρευση.

Ο κ Λυμπερίου, υπογραμμίζοντας την προτεραιότητα που έχει δώσει η σημερινή Δημοτική Αρχή στο κομμάτι του τουρισμού, αναφέρθηκε στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού, ένας τομέας ο οποίος τα τελευταία χρόνια γνωρίζει άνθηση στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας.

Η επιδίωξη του Δήμου Σητείας, προώθησης του γαμήλιου τουρισμού, θα δώσει τη δυνατότητα επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, εμπλουτισμού του τοπικού τουριστικού προϊόντος και ανάδειξης μιας διαφορετικής τουριστικής εμπειρίας, όλες τις εποχές του χρόνου.

Να σημειωθεί ότι η Κρήτη καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην επιλογή των γαμήλιων ζευγαριών λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών, του φυσικού κάλλους και της γαστρονομίας, και ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της πίτας επιδιώκει να κερδίσει η Σητεία με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, ως προορισμός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση