HomeCity GuideΤο Σάββατο η έκθεση «Ένα τσιγάρο δρόμο μετά την κόλαση!»

Το Σάββατο η έκθεση «Ένα τσιγάρο δρόμο μετά την κόλαση!»

Στο Comixadiko

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σάββατο 11 Μαΐου το Comixadiko (Ξέπαπα 15, Χανιά) φιλοξενεί 24 σχεδιοϊστορίες σε Α3 των Νίκου Πλατή και Γιάννη Στύλου από το βιβλίο τους Platis-Stilos «Ένα τσιγάρο δρόμο μετά την κόλαση!».

Από τις 19.00 το απόγευμα και μετά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει κουβέντες με τον συγγραφέα Νίκο Πλατή που θα βρίσκεται εκεί μαζί με τα βιβλία του, να απολαύσει τα έργα των δημιουργών αλλά και να παρακολουθήσει live sketching με τον Γιάννη Στύλο μέσα από VR γυαλιά.

Με την ευκαιρία της βραδιάς αυτής και μια ειδική art έκδοση Α3 Γκοτζίλα με… άρωμα Χανίων!

«Δεν ξέρω πως Διάβολο βρέθηκε ο κέρβερος λατρεμένο pet του Εξαποδώ, αν δεν τους έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια, δεν θα το πίστευα. Ναι, αυτοί ήσαν. Ανηφόριζαν χαρούμενοι και έπαιζαν του καλού καιρού. Ο Άρχων της Κολάσεως του περτούσε πέρα μακριά, ένα κίτρινο κροκί μπαλάκι και ο κέρβερος έτρεχε να του το φέρει. Όταν του το έφερνε, ο Δαιμονιότατος του το άρπαζε από τα δόντια και το ξαναπετούσε όσο μπορούσε πιο μακριά. Μέχρι που νύχτωσε και ο ουρανός πήρε ένα πράσινο περίεργο χρώμα. Πού όλα αυτά; Ένα τσιγάρο δρόμο απ’ την Κόλαση».

Ξεχασμένες εικόνες, κείμενα με ρομαντική διάθεση, προσπαθούν να συνυπάρξουν και να διηγηθούν ιστορίες από έναν κόσμο που ίσως να υπάρχει κάπου…

Διαφήμιση
Διαφήμιση