HomeHL-9Ο οδηγός που παρέσυρε 8χρονο στον Ρούβα εξαφανίστηκε από την χώρα

Ο οδηγός που παρέσυρε 8χρονο στον Ρούβα εξαφανίστηκε από την χώρα

Έκανε τα πάντα για να μην συλληφθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερωτήματα εγείρονται από τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση τραυματισμού του 8χρονου ο Γάλλος τουρίστας, που του προκάλεσε τον τραυματισμό. Ως πρώτο στοιχείο δε σταμάτησε να βοηθήσει το παιδί, αφού το χτύπησε με το αυτοκίνητο, ως δεύτερο έστειλε τη γυναίκα και το παιδί του να επιστρέψουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και έτσι οδηγήθηκαν στην αστυνομία. Τέλος, κατάφερε και έφυγε αεροπορικώς από την Κρήτη.

Το χρονικό του τραυματισμού

Ένταση και αγωνία κυριάρχησαν στην περιοχή του Ρούβα καθώς ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε  ένα 8χρονο αγοράκι πρόλαβε και εξαφανίστηκε αεροπορικώς από την χώρα.

Το περιστατικό συνέβη την ημέρα του Πάσχα, στο δάσος του Ρούβα, όταν μία οικογένεια Γάλλων, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, ενεπλάκησαν στον τραυματισμό 8χρονου παιδιού και το εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, η σύζυγος του οδηγού παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου την Τρίτη (7/5), προκειμένου να παραδώσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το ατύχημα. Η εν λόγω νεαρή μητέρα, φέροντας ένα μωρό στην αγκαλιά, κλήθηκε να παράσχει εξηγήσεις για το περιστατικό και την απουσία του συζύγου της.

Παρά την επίμονη έρευνα των αστυνομικών, ο οδηγός παραμένει εξαφανισμένος, αφήνοντας ανοικτά πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος και τις πραγματικές αιτίες της απουσίας του. Παρά το γεγονός ότι το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είχε εκδοθεί στο όνομα της συζύγου, η νεαρή μητέρα δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του χρόνου του αυτοφώρου από το περιστατικό.

Η έρευνα συνεχίζεται εντόνως από τις αρχές, ενώ η οικογένεια του 8χρονου αναμένει με αγωνία  την αλήθεια πίσω από το μυστήριο του εξαφανισμένου οδηγού.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση