HomeHL-CultureΤελικά 82.000 άνθρωποι «Άνοιξαν την Πόρτα»

Τελικά 82.000 άνθρωποι «Άνοιξαν την Πόρτα»

Η σκηνοθετική ομάδα προέτρεψε το κοινό να «μην ανοίξουν την πόρτα». 82.000 θεατές παράκουσαν τη συμβουλή τους και γέμισαν ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Η επιτυχία της πολυσυζητημένης ταινίας της σκηνοθετικής ομάδας των unboxholics υπογράμμισε πως οι τοπικές ταινίες είδους έχουν κοινό καθώς και ότι στο είδος τρόμου / φαντασίας υπάρχουν ιστορίες με ελληνική ταυτότητα που τις αναζητά το κοινό.

Σε τρεις μέρες σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση των πιο εμπορικών ελληνικών ταινιών της σαιζόν.

Στην πρώτη θέση είναι η «Φόνισσα» που είναι μάλιστα υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις.

Ακολουθεί η κινηματογραφική μεταφορά του «Καπετάν Μιχάλη» με λίγα περισσότερα εισιτήρια στο σύνολο, από ότι το «Μην Ανοίξεις την Πόρτα».

Τελικά 82.000 άνθρωποι «Άνοιξαν την Πόρτα»

Τί συμβαίνει όμως στην ταινία;

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Τη σκηνοθεσία, το σενάριο και το μοντάζ [και τη μουσική] υπογράφουν οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς. Ο Σάκης επιπροσθέτως έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ο Αλέξανδρος ανέλαβε τη διεύθυνση φωτογραφίας. Συμπρωταγωνίστρια η Φωτεινή Λεβογιάννη. Η Kid Moxie υπογράφει το μουσικό θέμα.

ertnews.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση