HomeHL-TOPΘρήνος για την 51χρονη Νεκταρία – Σήμερα το… τελευταίο αντίο

Θρήνος για την 51χρονη Νεκταρία – Σήμερα το… τελευταίο αντίο

Στο Καμινάκι Οροπεδίου Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Λασιθίου καθώς ένας ακόμα άνθρωπος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της Νεκταρίας Χαλκιαδάκη-Παπαχρονάκη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στην ζωή και πως δεν θα ξαναδούν το υπέροχο χαμόγελό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κηδεία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Καμινάκι Οροπεδίου Λασιθίου.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Χερσονήσου, λίγο πριν το βενζινάδικο, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε η 51χρονη συγκρούεται με ΙΧ.

troxaio-boak-nektaria-xalkiadakh-1

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

troxaio-boak-nektaria-xalkiadakh-2

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να δώσουν καμία απολύτως βοήθεια στην οδηγό.

Γ. Λιονάκης: «Αυτή η ευθεία πάνω από την Χερσόνησο έχει πληρωθεί πολύ ακριβά»

Ο Πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης με ανάρτησή του χθες στην προσωπική του σελίδα στο facebook τονίζει ότι «αυτή η ευθεία πάνω από τη Χερσόνησο έχει πληρωθεί πολύ ακριβά καθώς η 51χρονη ήταν το πέμπτο θύμα στο συγκεκριμένη ευθεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας. Ήταν το πέμπτο θύμα στην συγκεκριμένη ευθεία. Ούτε η διπλή διαχωριστική φαίνεται  πως δε σώζει.Αλλά ένα άλλο όριο ταχύτητας και μια κάμερα ίσως θα βοηθούσε περισσότερο από την κάμερα της Πρασσάς ας πούμε!Προσέχετε εδώ,μην τρέχετε,μην προσπερνάτε.Και επιτέλους όπου έχει πρατήριο στην εθνική,ας πάρουμε μέτρα αποτροπής της οποιασδήποτε αναστροφής!

Διαφήμιση
Διαφήμιση