HomeHL1-GreeceΞυλοδαρμός στη Βουλή: Οι χυδαίοι διάλογοι – Η επίθεση του Φλώρου στον Γραμμένο

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Οι χυδαίοι διάλογοι – Η επίθεση του Φλώρου στον Γραμμένο

Αποβάλλεται για 15 ημέρες ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Κωνσταντίνος Φλώρος φέρεται να προσπάθησε να δικαιολογήσει την αδιανόητη ενέργειά του λέγοντας ότι ο Β. Γραμμένος τον έβρισε χυδαία και ότι τον απείλησε πως θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια.

Γλώσσα πεζοδρομίου ανάμεσα στους δύο βουλευτές

Οι δύο βουλευτές χρησιμοποίησαν γλώσσα πεζοδρομίου και χυδαίες ύβρεις. Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Φλώρος ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου. Σύμφωνα με τον Κ. Φλώρο, ειπώθηκαν τα εξής:

Κ. Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

Β. Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι!

Κ. Φλώρος: Άντε.

Β. Γραμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@@@. Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι παλιόπ@@@@@.

Εν τω μεταξύ, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, και λίγο πριν ο ανεξάρτητος βουλευτής γρονθοκοπήσει τον Β. Γραμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Φλώρος μαινόμενος φώναζε «δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη μάνα μου ρε κ@@@@@@».

6200551

Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ο Κ. Φλώρος συνέχισε λέγοντας: «Εσύ θα βρίσεις τη μάνα μου ρε κ@@@@@@ που η αδερφή μου πήγε να χάσει το παιδί της χθες εξαιτίας σου κ@@@@@@! Τη μάνα μου ρε; Θα σε γ@@@@@»!

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

6200552

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου (ανήκε στο κόμμα Βελόπουλου) έχει κατηγορήσει τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο twitter. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, διά του Κ. Χήτα, αν και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του, έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του.

Τασούλας: Αποβάλλεται ο Κ. Φλώρος από τη Βουλή για 15 ημέρες, θα έχει δικαστικές συνέπειες

Στην αίθουσα της Ολομέλειας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος, αφού καταδίκασε το περιστατικό, ανακοίνωσε πως ο κ. Φλώρος θα φύγει με συνοδεία της Φρουράς για 15 μέρες από τη Βουλή, καθώς και ότι θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές συνέπειες.

«Δυστυχώς, ο Κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά. Νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε στοιχειωδώς σε ανθρώπους, μέσω του Κανονισμού. Τον απομακρύνω με τη Φρουρά για 15 ημέρες από τις διαδικασίες. Προφανώς και θα υπάρξει διαδικασία άρσης της ασυλίας, θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση