HomeΚΡΗΤΗΔήμος Βιάννου: Εκδήλωση για τη διαχείριση τραύματος και την παροχή πρώτων βοηθειών

Δήμος Βιάννου: Εκδήλωση για τη διαχείριση τραύματος και την παροχή πρώτων βοηθειών

Στις 15 Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, διοργάνωσαν μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη: «Διαχείριση τραύματος και παροχή πρώτων βοηθειών στον τόπο του συμβάντος».

Η εκδήλωση έγινε στο Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο στις 15 Απριλίου 2024.

Εκεί επαγγελματίες υγείας της παραπάνω υπηρεσίας ενημέρωσαν και έδωσαν οδηγίες στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή..

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κονδυλάκης Χαράλαμπος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Καρτσάκης που ήταν και ο εμπνευστής της, ο υπεύθυνος του γραφείου Πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Γιάννης Χαριτάκης, πολλά μέλη της  Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, αλλά και πολιτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου εκφράζει πολλές ευχαριστίες στην Προϊσταμένη της Δνσης Δημόσιας Υγείας της 7ης ΥΠΕ κ. Εύη Γαρεδάκη για την άμεση ανταπόκρισή της, στη Διοίκηση του Βλαχάκειου Πνευματικού Κέντρου που φιλοξένησε την εκδήλωση και φυσικά στους εκπαιδευτές, οι οποίοι με τρόπο απλό και κατανοητό μύησαν τους παρευρισκόμενους  στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε θέματα Υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση