HomeHL-TOPΑνατροπή σε υπόθεση «θανάτου» στο Λασίθι

Ανατροπή σε υπόθεση «θανάτου» στο Λασίθι

Ζητήθηκε εκταφή για ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια σημαντική εξέλιξη στην περίεργη υπόθεση του «θανάτου» ενός 65χρονου αλλοδαπού στο Λασίθι έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα (15.04.2024), καθώς συνελήφθη ντόπιος. Για τον 45χρονο ντόπιο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την κυρία Ανακρίτρια του Αγίου Νικολάου.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 7 Απριλίου 2024, όταν συγκεκριμένα ένας αλλοδαπός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Δήμο Ιεράπετρας. Οι πρώτες έρευνες είχαν δείξει ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε παθολογικά αίτια λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Ωστόσο, έπειτα από περαιτέρω έρευνα από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενός εγκληματικού συμβάντος.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε συλλογή και ανάλυση στοιχείων, από τα οποία προέκυψε ως ύποπτος ένας 45χρονος ντόπιος. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος για ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακριτικής Αρχής για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση