HomeΕΛΛΑΔΑΕπιδειξίας αυνανιζόταν μπροστά σε δυο κοριτσάκια

Επιδειξίας αυνανιζόταν μπροστά σε δυο κοριτσάκια

Στον Βόλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο κοριτσάκια μόλις 4 και 3 χρόνων, αλλά και η μητέρα τους, βίωσαν στιγμές τρόμου νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου σε μια παιδική χαρά στον Βόλο, εξ αιτίας ενός αδίστακτου επιδειξία που είχε το θράσος να σταθεί μπροστά στα παιδιά και να αρχίσει να αυνανίζεται.

Η μητέρα «πάγωσε» όταν είδε τον ψηλό μελαχρινό μαυροντυμένο άνδρα που φορούσε γυαλιά ηλίου να κατεβάζει το παντελόνι του μπροστά στις κορούλες της που έκαναν κούνια και να χαϊδεύει επιδεικτικά το γεννητικό του όργανο. Αμέσως έβαλε τις φωνές, αλλά ο σάτυρος δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις εμετικές κινήσεις του, ως τη στιγμή που είδε να τρέχει προς το μέρος του μια νεαρή κοπέλα που είχε ακούσει τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια.

Ο επιδειξίας το έβαλε στα πόδια και, παρ’ όλο που η νεαρή τον καταδίωξε, κατάφερε να εξαφανιστεί. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους οι δυο γυναίκες περιέγραψαν τον ηλικίας περίπου 40 χρόνων δράστη, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ωστόσο, οι αναζητήσεις βάσει της περιγραφής του συνεχίζονται.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση