HomeΚΡΗΤΗΔήμος Βιάννου: Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το 2024 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

Δήμος Βιάννου: Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το 2024 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

Τι δήλωσε ο Παύλος Μπαριτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, έγινε γνωστό πως εγκρίνεται ο Προϋπολογισμός και το Ολοκληρωμένο πλαίσιο Δράση (Ο.Π.Δ.) για το οικονομικό έτος 2024.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μαρίας Κοζυράκη, η οποία κοινοποιήθηκε, τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στο Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, ο Προϋπολογισμός εγκρίθηκε, καθώς όπως επισημαίνεται σχετικά στο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης: «Αποφασίζουμε ότι, η υπ’ αριθμ. 33/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, αναφορικά με την έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου για το έτος 2024 – αφού ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητά της – βρέθηκε νόμιμη».

Ενας έλεγχος που έγινε όπως αυτός προβλέπεται από τις ισχύουσες διατάξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό ποσό του Προϋπολογισμού είναι πλήρως ισοσκελισμένο και ανέρχεται σε 19,6 εκ. ευρώ περίπου.

«Μετά και από την έγκριση του Προϋπολογισμού, έχουμε στα χέρια μας ένα σημαντικό εργαλείο και προχωράμε με σταθερά βήματα, στην εφαρμογή του σχεδιασμού που έχουμε εκπονήσει και ήδη «τρέχουμε» στο Δήμο Βιάννου.

Ο Προϋπολογισμός για το 2024, είναι καταρτισμένος με τρόπο ισορροπημένο και συγκροτημένο, με στόχο αφενός τη διαχείριση των εσόδων και εξόδων του Δήμου, αφετέρου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει, με στόχο την υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», επισήμανε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση