HomeCity GuideΣυνάντηση ζωντανής αφήγησης και χαλάρωσης με τις Μ Κουτρούλη και Τζ. Μπερεδάκη

Συνάντηση ζωντανής αφήγησης και χαλάρωσης με τις Μ Κουτρούλη και Τζ. Μπερεδάκη

Το Σάββατο 27 Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση ζωντανής αφήγησης και χαλάρωσης με τις Μαρία Κουτρούλη και Τζωρτζίνα Μπερεδάκη, με μύθους και ιστορίες από το βιβλίο «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» της Clarissa Pinkola Estes θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου από τις 5:30 έως τις 8:30 το βράδυ.

Το εργαστήριο θα φιλοξενηθεί στον χώρο επιμορφωτικών σεμιναριων

OLIA Lydaki Feldenkrais Method & Movement Services, στην οδό Σμύρνης 39, Ηράκλειο.

“Όπου κι αν είμαστε, η σκιά που καλπάζει πίσω μας είναι τετράποδη”

Οι “Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους” είναι ένα δώρο βαθιάς διορατικότητας, σοφίας και αγάπης. Οι ιστορίες του βιβλίου, είναι ένα μεταμορφωτικό ταξίδι επανασύνδεσης με την έμφυτη σοφία, την ενστικτώδη δύναμη ή αλλιώς “το άγριο γυναικείο πνεύμα”, όπως λέει η Clarissa Pinkola Estes. Ας ακολουθήσουμε παρέα τα ίχνη των ηρωίδων και των ηρώων τους.

Συνοδηγοί στο ταξίδι μας θα είναι οι ζωντανοί ήχοι, η μουσική και τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης. Η απαλή διαλογιστική κίνηση, η αναπνοή και ο οραματισμός είναι μερικά από τα εργαλεία μας σε αυτή την συνάντηση. Ας ακολουθήσουμε το δρόμο προς τον ήσυχο και ασφαλή τόπο μέσα μας και ας αφουγκραστούμε από κει, τη σοφία και τα μηνύματα των παραμυθιών.

Λίγα λόγια για την Μαρία και την Τζωρτζίνα

Γεννηθήκαμε στην Κρήτη. Συναντηθήκαμε σε ένα κύκλο γυναικών. Η κοινή μας αγάπη για τη μουσική, τα παραμύθια και τις θεραπείες, μας έφεραν σε μια κοινή διαδρομή που διανύουμε τα τελευταία χρόνια με αγάπη. Τα εργαστήρια χαλάρωσης “halaruita” και τα εργαστήρια αφήγησης παραμυθιών, έχουν τη φωλιά τους στο Ηράκλειο Κρήτης και με χαρά ξανοίγονται σε νέους τόπους και συντροφιές.