HomeHL1-GreeceΗλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μητέρας του βρέθηκε ο 36χρονος -Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε, το πιθανότερο σενάριο

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μητέρας του βρέθηκε ο 36χρονος -Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε, το πιθανότερο σενάριο

Τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας από του γιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οικογενειακή τραγωδία είναι το πιθανότερο σενάριο για τους δύο θανάτους στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρες στο κεφάλι, η μητέρα στον κρόταφο, ο γιος στο μάγουλο, σε διαφορετικά δωμάτια. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 36χρονος γιος δολοφόνησε την 64χρονη μητέρα και αυτοκτόνησε.

Οι πρώτες ιατροδικαστικές ενδείξεις δείχνουν ότι μεταξύ των δύο θανάτων μεσολάβησαν από 3 ημέρες ώς 12 ώρες. Δηλαδή ο γιος δεν αυτοκτόνησε αμέσως ή δεν κατέληξε αμέσως.

Η μητέρα βρέθηκε νεκρή σε μια πολυθρόνα, κανονικά με τα ρούχα της, ο γιος στο κρεβάτι της γυμνός. Η καραμπίνα με την οποία εκτιμάται ότι έγινε η δολοφονία και η αυτοχειρία βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο, από αυτό που βρέθηκαν οι δύο νεκροί. Εκτιμούν οι αρχές ότι ο 36χρονος αυτοτραυματίστηκε και στη συνέχεια έκανε κάποια βήματα μέχρι το κρεβάτι τραυματισμένος όπου και κατέληξε.

Το γεγονός ότι ο γιος βρέθηκε νεκρός, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ ίσως παραπέμπει σε ψυχική διαταραχή του. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν φάρμακα στο σπίτι, ούτε διαπιστώθηκε εγκλεισμός ή διαπιστωμένο ψυχιατρικό πρόβλημα.

 «Ενιωθες ότι το παιδί είχε κάποια θέματα…»

Οι γείτονες μητέρας και γιου μιλώντας στο Live News στο Μega ανέφεραν ότι το σπίτι ήταν οικογενειακό, μια οικογενειακή πολυκατοικία όπου στον πρώτο όροφο έμενε η γιαγιά, στον δεύτερο όροφο ο γιος και στον τρίτο η μητέρα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες ο 36χρονος περνούσε πολλές ώρες στο μπαλκόνι και πολλές ώρες στο σπίτι της μητέρας του. Τον περιέγραψαν σαν έναν κλειστό τύπο που το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για τη σωματική του διάπλαση.

«Ποτέ δεν είχαμε θέματα (σσ καβγάδες στην γειτονιά), ένιωθες όμως ότι το παιδί είχε κάποια θέματα», ανέφερε ένας εκ των γειτόνων.

Σύμφωνα με το Mega βρέθηκε αίμα του 36χρονου σε τοίχο του σπιτιού.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση