HomeHL-TOPΗλιούπολη: Μυστήριο με τον θάνατο μητέρας και γιου από πυροβολισμούς – Τα στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Ηλιούπολη: Μυστήριο με τον θάνατο μητέρας και γιου από πυροβολισμούς – Τα στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Στο διαμέρισμα βρέθηκε καραμπίνα, η οποία, όμως, ήταν μακριά από τις δύο σορούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας στρέφονται οι Αστυνομικοί που ερευνούν το μυστήριο με την 63χρονη μητέρα και τον 36χρονο γιο της οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους, στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι των θυμάτων είχε εικόνα αναστάτωσης ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ξεκλείδωτη χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης.

Ωστόσο, κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Παράλληλα, μια άλλη κάτοικος μιλά για ένα μυστηριώδη άνδρα με μαύρα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κινείτο περίεργα στον ακάλυπτο χώρο της τριπλοκατοικίας.

Το άψυχο κορμί της μητέρας βρέθηκε σε μια καρέκλα ενώ ο γιος της βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, με τις δύο σορούς να φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα στο διαμέρισμα βρέθηκε μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς της 63χρονης και του 36χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά. Στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα με τους αστυνομικούς να αντιμετωπίζουν το αποτρόπαιο θέαμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μητέρα και γιος είχαν να εμφανιστούν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση να εστιάζουν την προσοχή τους σε μία πίσω πόρτα του σπιτιού καθώς και στα παράθυρα καθώς αυτό που προσπαθούν να διακριβώσουν είναι αν υπήρξε παραβίαση και αν κάποιος τρίτος μπήκε στο σπίτι, διέπραξε το έγκλημα και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γείτονες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πίσω πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη αλλά η πρώτη εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.

Οι αστυνομικοί περιμένουν, παράλληλα, και το πόρισμα του ιατροδικαστή για ό,τι εκτιμά πως συνέβη μέσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, ο πατέρας του 36χρονου και σύζυγος της 64χρονης δεν είναι εν ζωή.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση