HomeHL-WorldΔασκάλα δημοτικού σχολείου μαχαίρωσε τον σύντροφό της μέχρι θανάτου

Δασκάλα δημοτικού σχολείου μαχαίρωσε τον σύντροφό της μέχρι θανάτου

Kαι τον έθαψε στον κήπο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια δασκάλα δημοτικού που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον φίλο της και τον έθαψε στον κήπο θα δικαστεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Fiona Beal, 50, κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της Nick Billingham, 42 ετών, στο σπίτι τους στο Northampton την 1η Νοεμβρίου 2021. Το πτώμα βρέθηκε στον κήπο της ιδιοκτησίας τους στην οδό Moore Street πέντε μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2022.

Ειδικές ομάδες έρευνας της αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αναπτύχθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού και ο νεκρός βρέθηκε έπειτα από τέσσερις ημέρες ερευνών. Μια μεταθανάτια εξέταση αποκάλυψε ότι ο Billingham είχε πεθάνει ως αποτέλεσμα μαχαιρώματος στο λαιμό.

Η Beal συνελήφθη σε ένα ξενοδοχείο στην Cumbria, 200 μίλια μακριά από το σημείο της δολοφονίας, λίγες ώρες πριν βρεθεί το πτώμα.

Η Beal εμφανίστηκε στο Old Bailey χθες μέσω σύνδεσης βίντεο από το HMP Peterborough για μια σύντομη ακρόαση φορώντας ένα μαύρο πουκάμισο και γυαλιά και μίλησε για να επιβεβαιώσει το όνομά της. Μια νέα δίκη οκτώ εβδομάδων ενώπιον του δικαστή Mark Lucraft, KC, θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου, με τη διαδικασία επιλογής των ενόρκων να ξεκινά σήμερα.

Η 50χρονη αρνείται τις κατηγορίες και παραμένει υπό κράτηση.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση