HomeΕΛΛΑΔΑΠαρασκευαΐδης (ΠΑΣΟΚ): Καλώς παρακολούθησαν τον Ανδρουλάκη αν ήταν για το εθνικό συμφέρον

Παρασκευαΐδης (ΠΑΣΟΚ): Καλώς παρακολούθησαν τον Ανδρουλάκη αν ήταν για το εθνικό συμφέρον

Τι ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην παραδοχή πως αν η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε για λόγους εθνικού συμφέροντος, τότε καλώς έγινε, προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης.

Μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού της Βουλής, ο κ. Παραστατίδης τόνισε πως αν από την ενημέρωση που θα λάβει ο κ. Ανδρουλάκης από την ΑΔΑΕ προκύψει ότι οι λόγοι παρακολούθησης του σχετίζονται με ζητήματα εθνικής ασφάλειας τότε ο ίδιος οφείλει να μην τους αποκαλύψει.

Πάνω από όλα η πατρίδα και το εθνικό συμφέρον

«Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι που δεν πρέπει να τους πει δεν θα τους πει. Πάνω από όλα η πατρίδα και το εθνικό συμφέρον. Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι δεν πρέπει αν τους πει. Αν όμως είναι λόγοι πονηροί για να τον εκβιάσουν τότε πρέπει να το πει ότι τον παρακολουθούσαν διότι ήθελαν να βρουν κάτι για να τον εκβιάσει με πολιτικά θέματα ή οτιδήποτε», είπε αρχικά και σε ερώτηση για το αν η παρακολούθησή του έγινε για λόγους εθνικού συμφέροντος, απάντησε; «Ναι. Αν ήταν για το εθνικό συμφέρον καλώς. Αλλά έπρεπε να τον είχαν, δεν ξέρω τι διαδικασίες θα έπρεπε να έχει γίνει… πρέπει να σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων», κατέληξε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση